Hvad er LED-Makeover

En LED-makeover optimerer den nuværende belysningskvalitet og effektivitet. Vi ombygger dine eksisterende lamper med energieffektive LED’er, lystekniske materialer og lysstyring. En LED-makeover er en effektiv og langsigtet løsning til at opnå energibesparelser, som kan mærkes fra 1. dag. Resultatet er et komfortabelt lys og indeklima, hvor der kan opnås imponerende strømbesparelser på 50-80% som vist i vores cases.

Optimering af lamper

Vi undersøger lampens geometri og placering i rummet. Effektivitetet af Lyskilden og eventuel reflektor og deres placering i lampen. Lampens frontglas og øvrige dele undersøges, da disse kan reducere lyset med op til 60 %.

 

Forbedring af belysning

Gennem beregninger, målinger og praktiske forsøg finder vi den rigtige lysstyrke og lyskilde til den bestemte situation. Ved udskiftning af reflektor og frontglas benytter vi moderne materialer der minimerer lystabet. Dette gøres dog kun hvis målingerne viser, at det er nødvendigt.

 

Skræddersyet belysning

LED-teknologien giver os også mulighed for at tilpasse lysets styrke præcist til situationen, helt ned til +/- 1 Watt. Lampens optimerede funktion, lave varmeudvikling og den præcise tilpasning giver tilsammen de anselige energibesparelser på 50-80 %.

Efter et besøg rådgiver vi om; de fordelagtige ændringer, som kan give energibesparelser og/eller et bedre lys. Desuden udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud på en løsning, som tilgodeser lige netop jeres ønsker og behov.

 

Processen

  • Gratis konsulentbesøg med energirådgivning, opmåling og vurdering af nuværende belysningsløsning i forhold til krav og ønsker
  • Beregninger af opnåelige forbedringer iform af energibesparelser og forbedret lyskvalitet
  • Udarbejdelse af skriftligt tilbud med dokumentation på opnåede forbedringer
  • Praktisk afprøvning af løsninger ved hjælp af prototyper med henblik på at finde den optimale løsning
  • Konstruktion og samling, endelig optimering og CE-mærkning
  • Levering og eventuelt opsætning af de færdige lamper