Lyskvalitet

Nyborg Spotlight udføres i flere versioner der opfylder enhver belysningsopgave f.eks. tøj, auto, møbel, kunst, kød, grønt m.fl. Nyborg Spotlight laves med nyeste LEDér fra CITIZEN, SHARP, CREE eller Bridgelux samt reflektorer fra verdens førende producenter. Derudover findes en række filtre som fremhæver de enkelte produkters farve og får varerne til at fremstå bedst muligt. Til hver enkelt belysningsopgave finder vi den optimale konfiguration af lysstyrke, lysfarve, farvegengivelse, lysspredning og eventuelt filter. Vi laver gerne en test hos jer, hvor produkterne hører hjemme.

 

Color Rendering Index – CRI95

En vigtig parameter for lysets egenskaber er Ra-værdien/CRI indekset. Ra/CRI angives som et gennemsnit af farvegengivelsen målt på 15 forskellige farver. Referencen er sollys som er CRI 100. Ovenstående CRI index viser de 15 forskellige farver og lyskildens evne til at gengive hver enkelt farve med sollys som reference. Det er som regel R9 rød og R13 skincolor der er svære at gengive korrekt for LED. Ved at bruge højkvalitets LED udvalgt til opgaven, opnår man det bedste lys.

 

Energieffektivitet

Nyborg Spotlight er energieffektiv uden at gå på kompromis med lyskvaliteten. Med de nyeste LEDér er effektiviteten i top og de udleder kun lidt varme. Holbech-Lys laver gerne en belysningsplan for dit projekt eller din butik.

 

Fordele ved Nyborg Spotlight

  1. Nem udskiftning, da Nyborg Spotlight leveres med valgfri adapter for forskellige skinnesystemer.
  2. Store besparelser på både energi, lyskilder og strøm til klimaanlæg.
  3. Super lyskvalitet, konfigureret til opgaven.
  4. Mulighed for lysstyring med bagkantsdæmper.
  5. Hvis der ikke ønskes dagslysstyring, men kun dæmp, kan det gøres med LK FUGA dæmper type CR.

 

Montering

Nyborg Spotlight leveres med adapter for 3 faset skinnesystem.

 

Kvalitet og garanti

Kvaliteten er helt i top på både armatur og driver som holder hele LEDéns levetid. Nyborg Spotlight har fin varmefordeling og LEDérne køres ikke hårdere end producenten tillader. Der benyttes nyeste LED teknologi med komponenter fra verdens førende producenter indenfor LED. Derfor yder vi 5 års fuld garanti på både LEDér og driver.