Holbech Lys

  • Energiradgivning
  • LED-Makeover
  • Cases med LED-Makeover
  • Produkter
  • Holbech Kataloger LED

Nyhedsbrev

Joomla : holbech-lys.dk

Høje- Taastrup-byrådssal-led

Høje- Taastrup Byrådssal fik en LED-Makeover

164 stk. Louis Poulsen lamper fik en kærlig LED-Makeover med et skræddersyet LED-Modul. Byrådssalen fik et nyt stilfuldt udtryk, og lamperne sparer nu 70% i årligt energiforbrug. LED’ernes lange levetid sparer ligeledes besværlige lyskildeskift og udgifter til lift de næste 24 år.
En miljøvenlig løsning som mindsker CO2-udslip med 8.509 kg.


Besværlige lyskildeskift

Der var højt til loftet i Høje- Taastrups byrådssal og pga. transformerstation i kælderen sprang pærerne ofte. Det var dyrt og besværligt at leje en lift for at skifte pærerne.  Lyset blev derfor også dårligere, fordi man ikke ville leje den 15.000 kr. dyre lift før der var sprunget ca. 20 pærer.  Lamperne i byrådssalen var ligeledes speciallavet til loftet og kunne ikke udskiftes uden en større renovering.

 

Stilfuldt udtryk med LED-Makeover

Holbech-Lys løste problematikken med en LED-Makeover. De eksisterende lamper blev ombygget  med et skræddersyet LED-modul, så Louis Poulsen lamperne fik en bedre energieffektivitet og et kraftigere lys.

LED-modulet fik lampen til at fremstå mere moderne og elegant. Det nye stilfulde udtryk kan man nu nyde godt af til møder og samtidigt få et komfortabelt lys.

 

Optimering af eksisterende lamper sparer penge

Dan Dyva udtaler: ”Det gik fuldstændig smertefrit. Heldigvis kunne vi bevare lamperne, de satte bare nye LED-moduler i dem. Vi har et træloft, hvor der er skåret ud til vores ret små LP-79-lamper, så hvis de skulle udskiftes måtte vi skære ud til nye lamper i hele loftet.”

Det skræddersyede modul til lamperne sparede ikke kun byrådssalen for renovering af loftet, men viste sig også at give en overbevisende energibesparelse på 70% årligt. Holbech-Lys kunne med deres ekspertise i belysning og nyeste LED-teknologi opnå samme lysmængde som det eksisterende anlæg med LED-moduler på kun 25W og 13,5W

Det mindskede energiforbrug gør at byrådssalen hvert år sparer 31.870 kr. LED’ernes lange levetid og modstandsdygtighed gør ligeledes at besværlige lyskildeskift med lift kan spares væk de næste 24 år.

 

Se også artiklerne fra Go' Energi og Electra

 

Høje- Taastrup-byrådssal-led

Byrådssalen

Høje- Taastrup-byrådssal-led

Byrådssalen

modul

Skræddersyet LED-Modul til
Louis Poulsen lamper